Šest nasvetov za izbiro dobrih loterijskih številk

Vsi “vedo”, da ne morete storiti ničesar, kar bi povečalo vaše možnosti za dobitek na loteriji. Toda ali je ta predpostavka res resnična? Ali vam lahko upoštevanje določenih strategij pomaga povečati vaše možnosti za uspeh?

Da, dobra strategija (čeprav nikoli ne zagotavlja, da boste zmagali), vam bo pomagala povečati možnosti za uspeh. Naučiti se izbrati številke, ki imajo razmeroma dobre možnosti za zmago, je mogoče.

Nasvet št. 1: Izogibajte se izbiranju številk, ki so bile zmagovalne v preteklosti

Številka, ki je eno leto zmagovalna, skoraj nikoli več ni zmagovalna. To je zato, ker ljudje, ki vodijo loterijo, v resnici ne uporabljajo čistih, naključno ustvarjenih številk. Skrbijo, da nikoli ne “reciklirajo” zmagovalnih številk prejšnjih let.

Nasvet št. 2: Izogibajte se izbiranju števk, ki so med seboj očitno povezane

Ljudje, ki sodelujejo pri vodenju loterije, se ne zanašajo povsem na programsko opremo za ustvarjanje naključnih števil, ki bi jim pomagala pri ustvarjanju številk, vendar se tudi ne zanašajo na preproste metode. Lahko pričakujete, da številka loterije, kot je 12-13-14-15-16-17, ne bo nikoli zmagovalna. Na splošno je dobra strategija poskusiti izbrati številke, ki so videti precej naključne.

Nasvet št. 3: Zanesite se na svojo intuicijo

Ne glede na to, ali verjamete v paranormalno ali ne, boste morda želeli uporabiti svoj intuitivni čut, da vam pomaga izbrati prave številke. Vsakdo ima intuitiven čut, ki je sposoben stvari, ki jih zavestni um preprosto ni sposoben. Preveč je dokumentiranih primerov ljudi, ki kažejo osupljivo intuicijo, da bi zanemarili pomembnost tega dejstva.

Naučiti se zanašati na svojo intuicijo po tem, ko ste jo celo življenje ignorirali, ni lahko, vendar je to mogoče. Odličen način za začetek je, da preizkusite vajo za sprostitev, preden poskusite izbrati svoje loterijske številke. Dobra sprostitvena vadba, naj bo to joga ali tai chi ali preprosto ležanje na hrbtu in sproščanje, vam bo pomagala vzpostaviti stik s svojim podzavestnim umom in se dotakniti svoje intuicije.

Nasvet št. 4: Ne obupajte

Tudi če mislite, da preprosto niste dobri pri izbiranju loterijskih številk, ne smete obupati. Izbiranje številk, ki bodo najverjetneje zmagovalne, ni stvar talenta, ampak stvar prakse. Sčasoma boste izpopolnili svoje sposobnosti izbire številk in začeli postajati bolj seznanjeni s tem, kaj deluje in kaj ne.

Nasvet št. 5: Naj vam pomagajo prijatelji

Samostojno izbiranje številk lahko postane dolgočasno. Če želite, da bo izbiranje loterijskih številk čim bolj zabavna dejavnost, se zberite z veliko skupino prijateljev in združite svoje skupne talente. Skupinska nevihta možganov vam bo bolj verjetno pomagala priti do zmagovalne številke kot nevihta možganov sami. V velikih skupinah prijateljev je le nekaj, kar pomaga pri pretoku ustvarjalnih sokov.

Nasvet št. 6: Ne zlomite banke

Pri iskanju zmagovalnih loterijskih številk pazite, da ne boste zapravili preveč denarja za loterijske listke. Tudi z najboljšimi strategijami za izbiranje loterijskih številk ni zagotovila, da boste zmagali. Ohranjajte svojo vključenost v loterijo na zdravi ravni in veliko bolj verjetno bo, da boste z leti izboljšali svoje sposobnosti izbiranja številk.