Video poker – Kako igrati igro

Če iščete zabavno in zahtevno alternativo igranju na igralnih avtomatih, je video poker igra za vas. Namesto da bi preprosto potegnili ročaj stroja in upali, da boste imeli srečo in srečali vrsto enakih ikon, bi v video pokru vaše poteze odločile, ali zmagate ali izgubite. Poleg tega je prednost hiše pri video pokru precej nižja kot pri igralnih avtomatih.

Igranje video pokra je podobno igranju draw pokra na igralnem avtomatu. Omogoča vam, da uživate v igri pokra, ne da bi se morali soočiti z drugimi igralci, ki so morda bolj izkušeni in spretnejši od vas. Poleg tega v video pokru ni delilcev, rakeov, blefiranja, goljufanja; vse je odvisno od vas in vaših poker veščin.

Kako igrati video poker:

Obstaja več različic video pokra. Nekatere različice video pokra se igrajo s standardnimi kompleti 52 kart, medtem ko se druge igrajo z dodatnimi nadomestnimi kartami. Vse različice temeljijo na tradicionalni igri s kartami pokra. Zato je potrebno osnovno znanje o razvrščanju kombinacij v pokru.

Začnete tako, da izberete vrednost kovancev, ki jih želite igrati, nato pa izberete število kovancev, ki jih želite staviti. Nato kliknete razdelek in na vašem zaslonu se prikaže pet kart. Nekatere ali vse karte lahko zavržete in jih nadomestite z novimi. Ko pritisnete zadrževanje kart, ki jih želite obdržati, pritisnete gumb za razdelitev in avtomat zamenja vaše zavržene karte z novimi.

Izid drugega žrebanja določa, ali zmagate ali izgubite. Vsak avtomat za video poker prikaže svojo tabelo izplačil, ki podrobno opisuje število kovancev, ki jih avtomat plača za vsako kombinacijo petih kart. Tabela izplačil se razlikuje od ene različice video pokra do druge, prav tako pa je tudi minimalna kombinacija, ki izpolnjuje pogoje za izplačilo.

Kvote pri video pokru so enake kot pri običajnem pokru s kartami. Krov 52 kart ustvari več kot 2,5 milijona kombinacij kart. Vsak avtomat za video poker nastavi generator naključnih števil, ki simulira verjetnost žrebanja katere koli od kombinacij rok za poker. Medtem ko pri običajnem pokru s kartami igralnica zagotovi svoj dobiček s pobiranjem rake-a, si pri video pokru igralnica zagotovi svoj dobiček tako, da vsako igralno tabelo za izplačila nastavi drugače.

Video poker nasveti:

1) Naučite se osnov draw pokra, preden začnete igrati video poker v spletnih igralnicah ali v igralnici v bližini.

2) Spoznajte izplačilo avtomata za mizo, za katero ste se odločili igrati, tako da izberete avtomat, ki ponuja najvišji donos.

3) Prilagodite svojo strategijo določeni različici video pokra, ki jo nameravate igrati.

4) Za pravilno igranje igre uporabite matematično strategijo.

5) Ne hranite kart, ki jih ni mogoče uporabiti za sestavo zmagovite kombinacije.

6) Držite se katerega koli para, namesto da obdržite visoko karto.

7) Obdrži kateri koli par, namesto da povleče v straight ali flush.

8) Vadite igranje spletnega video pokra v načinu igralnega denarja.