Spletni igralni avtomati O športu

Igralni avtomati so najbolj priljubljena oblika igralniške zabave, tako v domačih kot v spletnih igralnicah. Glavne kategorije spletnih igralnih avtomatov so klasični igralni avtomati s 3 koluti, video igralni avtomati s 5 koluti, i-reže in progresivni jackpoti. Ta članek povzema tri spletne igralne avtomate s športnimi temami, vključno z $5 Million Touchdown, Lucky Shot in Sumo.

$5 Million Touchdown je video igralni avtomat Vegas Tech s 5 koluti in 20 plačilnimi linijami o ameriškem nogometu. Sprejema kovance od 1 centa do 10,00 USD, največje število kovancev, ki jih lahko stavite na vrtljaj, pa je 20 (200 USD). Na voljo je 40 dobitnih kombinacij, glavni jackpot 500.000 kovancev, wilds (sodnik), scatter (scatter), 15 brezplačnih vrtljajev in bonus igra. Če želite osvojiti 15 brezplačnih vrtljajev, morate zadeti tri ali več simbolov Scatter. Za aktiviranje bonus kroga morate zadeti dva bonus simbola na kolutih. Simboli vključujejo sodnika, Scatterja, navijačico in nogometne igralce.

Lucky Shot je video avtomat s 5 koluti in 20 plačilnimi linijami podjetja Microgaming, ki ima temo golfa.

Sprejema kovance od 1 do 50 centov, največje število kovancev, ki jih lahko stavite na vrtljaj, pa je 200 (100 USD). Na voljo je 35 zmagovalnih kombinacij, glavni jackpot 15.000 kovancev, raztreseni znaki (Gopher), do 18 brezplačnih vrtljajev in bonus igra Gopher. Če želite osvojiti 18 brezplačnih vrtljajev, morate zadeti tri ali več simbolov vozička za golf. Če želite aktivirati bonus krog, morate zadeti tri ali več simbolov Gopher na kolutih. Simboli vključujejo Gopher, Lucky Shot, Golf Club, Golf Bag, Trophy in Golfers.

Sumo je video avtomat s 5 koluti in 25 plačilnimi linijami podjetja Vegas Tech o japonski rokoborbi.

Sprejema kovance od 1 centa do 5,00 USD, največje število kovancev, ki jih lahko stavite na vrtljaj, pa je 25 (125 USD). Na voljo je 28 dobitnih kombinacij, wilds (sumo), scatters (trophy), bonus krog in glavni jackpot 5.000 kovancev. Če želite aktivirati bonus krog, morate na kolutih zadeti tri ali več simbolov trofeje. Simboli vključujejo sumoborca, trofejo in gejšo.

Torej imate tri spletne igralne avtomate s športnimi temami, vključno s 5 milijoni $ Touchdown, Lucky Shot in Sumo. Ne glede na to, ali igrate na igralnih avtomatih v Las Vegasu ali v svoji najljubši spletni igralnici, se vnaprej odločite, koliko želite zapraviti med igranjem iger na srečo in ne prekoračite omejitve porabe, če izgubite.